Oscar

Tillykke med konfirmationen Oscar!

 

Den første gæst som scanner QR koden fra bordkortet og kommer ind på siden her har vundet en præmie. Du skal bare prikke Camilla på skulderen og gøre hende opmærksom på det.

Her er billeder af de voksne gæster til konfirmationen, som de så ud for 12 år siden i 2008 til Camilla & Henriks bryllup.

Farmor Hanne Lise
Henriks far Bedstefar Torben og Sonja
Camillas far Erik og mor Aase samt Camillas moster Tove. Dagens konfirmand er der også endda i jakkesæt.
Camillas søster Hanne med Anna på armen. Sidstnævnte kunne sige HURRA!
Hannes mand Kjeld med Mette i hånden. Kjeld kan fortælle sjove historier. Vi håber ikke han bliver den fulde onkel til Oscar konfirmation.
Helle med Laurits inde i maven og Kristina. Camillas fodboldveninder og bofæller på Vestre Ringgade 66. En legendarisk tid! Sidenhen har de også fået Gustav.
Kristian og Dorthe. Dorthe er endnu en fodboldveninde og bor i Vejle. Ida og Jens hedder deres børn.
Niels og Malene med Emilie i maven. Henrik har kendt Niels siden barndommen – de har gået i klasse sammen på Skæring Skole. Niels var i sin tid skyld i at Jakob begyndte at spille World of Warcraft, så han skal passe på, at Jakobs mor ikke kommer efter ham.
Camillas bror Jakob og hans kæreste Maria. Julie er lidt større nu – hun er lige startet i 0. klasse.
Camillas veninde Johanne og hendes datter Ronja. Hun er også mor til Dante. Hun har kendt Camilla siden 7. klasse, og hun er nyligt fraskilt og får jævnligt besøg i sit køkken, når Camilla har brug for gode råd.
Vores gamle naboer William og Natasja – en dag hvor vi lavede gæk med vores genbo som har fået kamera ved hoveddøren.
Vores gamle naboer Helle og Mikkel. De er flyttet over på den forkerte side af Grenåvej men bor heldigvis stadig i Skødstrup.
Jan og Vibeke på ski. Spørg lige Jan om man får blå mærker af at stå på ski. Camilla kender Vibeke fra Oscars mødregruppe, og Jan kender Camilla og Henrik fra uni. Vi har været på ski og fejret nytår med dem i mange år.
Anne Sofie. Henriks kollega og kæreste.